Smertefysiologi & Neuroscience

Smertefysiologi & neuroscience

Smerte er uden sammenligning det problem som flest patienter henvender sig til sundhedsvæsenet med. At forstå de grundlæggende mekanismer bag nociception er blevet en forudsætning for at arbejde tværfagligt om patienter med langvarige smertetilstande.

På kurset lærer du at forstå hvordan sanserne virker, og hvorfor et sensorisk stimuli ikke er det samme som en oplevelse. Kurset indeholder relevant neuroanatomi, fysiologiske principper i det sensoriske nervesystem/CNS samt viden om non-neurale celler. Hvor det er relevant trækkes der paralleller mellem denne viden og den kliniske hverdag.

Efter kurset vil du have forståelse for de fysiologiske mekanismer bag en række kliniske fænomener som f.eks. hyperalgesi og inflammation. Du kan anvende denne viden til at arbejde mekanismebaseret i behandling af smerter, og til at give dine patienter forståelse for hvad deres smerte betyder, og hvordan de skal håndtere den.

Undervisningen er rettet mod terapeuter, sygeplejersker og læger, der ønsker opdateret viden om nervesystemets rolle i patienternes smerteoplevelse. Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes forudsætninger, og forsøger at danne bro mellem deltagernes kliniske erfaringer og moderne smertevidenskab.

Kurset er primært baseret på foredrag.

Varighed 14 timer
Pris 3.200,00 DKK

Kontakt lene@fysiomail.dk for information om kursusdatoer mv.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s